Šola jadranja NASA
Šola jadranja NASA niso le izkušeni inštruktorji, intenzivni tečaji, vrhunska šolska jadrnica, sodobna varnostna oprema... Šola jadranja NASA je ljubezen do morja, strast do jadranja, zagnanost, druženje, spoznavanje, odkrivanje, izziv, način življenja, poslanstvo, uresničevanje sanj… Šola jadranja NASA je več kot le šola jadranja.

Preberi več

Jadrnica X-35 One Design
X-35 OD je izjemna jadrnica, ki ljubi veter in se odlikuje z enkratno odzivnostjo, kar jadralcu omogoča, da začuti tudi najmanjše spremembe vetra in trima jadrnice. Izredno občutljivo in filigransko natančno krmilo krmarju zagotavlja vrhunsko vodljivost in odličen stik z vetrom in valovi, kar omogoča pridobivanje tudi finih občutkov pod jadri ter lažje dojemanje čudovite igre morja, vetra in jadrnice.

Preberi več

Tečaji jadranja NASA
Vsak tečaj jadranja je poseben, enkraten, neponovljiv, saj ga (so)ustvarjajo veter, valovi in ljudje. Inštruktor ima pri tem posebno pomembno in delikatno nalogo; začutiti mora posadko, razumeti želje in potenciale posameznika, znati usmerjati, spodbujati in učiti ter nenehno postavljati nove izzive, ki omogočajo varno in hitro osvajanje pomorskih znaj in veščin.

Preberi več

Varnost na morju
Morje zna pripraviti najlepša presenečenja, a tudi takšna, ki pomorščake sooča z najtežjimi preizkušnjami. Na morju v izrednih kritičnih primerih znanje, izurjenost in pripravljenost skiperja in posadke pridejo še posebej do izraza, zato v šoli jadranja NASA izjemno pozornost posvečamo varnostni opremi, varnemu obnašanju na jadrnici in izobraževanju na področju varnosti na morju.

Preberi več